Städ

Kontorsstäd

Kontakta oss gärna om ni vill ha hjälp med ert företagsstäd. Vi hjälper små som stora företag med deras lokalvård.Ni väljer själva hur ofta vi ska komma och städa ert kontor. Det kan vara allt från varje dag till en gång i månaden.

Flyttstäd

Vi garanterar total flyttstädning av ert hem som färdigställs med bästa möjliga resultat. Vi erbjuder professionella städare med hög kompetens som gör hemmet skinande rent vilket förenklar flytten för både er och köparen.

Rensa och tömma

Vi hjälper till att rensa och tömma källare,vindar,garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver.

Byggstäd

Att städa en nybyggd lokal påminner om en storstädning men det allra viktigaste är att få bort allt kvarvarande byggdamm.
Vi hjälper dig med det + kan du hyra ut vår personal för olika jobb inom bygg.

Industristäd

Vi underhåller dina fabriker,lager, industribyggnader. Vi kan jobba när ingen är där efter arbetstid under arbetstid på helger eller när alla är på kollektiv semester.

Trappstäd

Om ni behöver regelbunden trappstädning är ni välkomna till oss. Vi rengör er trappuppgång så ofta som ni behöver. Dessutom erbjuder vi storstädning med rengöring av allt från väggar till tak, för en ren och fräsch trappuppgång.

Fönsterputs

Vi på EDAL ser till att du har rena fönster året om.Våra erfarna fönsterputsare förvandlar fönsterrutor från smutsiga till kristallklara, hos dig eller ditt företag.

Dödsbostädsning

Att städa ur och tömma en bostad efter en avliden anhörig är ingen liten uppgift. Det är inte bara fysiskt ansträngande utan också psykiskt tungt. Det kan också ta väldigt lång tid.

Hemstäd

Låt våra proffs ta hand om din städning så du får tid över att tänka på annat.Vi städar enligt vår checklista men anpassar naturligtvis vår städning efter dina önskemål.

Kontakta oss